Plakat

Vi søger kunstner til design af plakaten for Vesterbro Teaterfestival 2018 – mere info nedenfor.

Årets festivalplakat (2017) er designet af Gustav Pontoppidan og forestiller kendte bygninger på Vesterbro og publikum omkring en scene.

vesterbro_teater_plakat_jpg_small

Bliv plakatkunstner for Vesterbro Teaterfestival
Kære kunstner! Vi søger en Vesterbro-elskende byboer, der har lyst til at designe næste års festivalplakat for Vesterbro Teaterfestival. Den heldige kunstner vil blive belønnet med 5000 kr. og eksponering af kunstværket i bybilledet, avisannoncer og online. Der er frie rammer inden for temaet ”Vesterbro og teater”. Tegning, maleri, computergrafik, collage, fotokunst osv. – alt kan bruges, så længe det på en måde kan omsættes til en pdf-fil. Fritidskunstgeni, upcoming artist eller etableret ener, alle er velkomne.
For at komme i betragtning, skal du senest 20. aug. 2017 sende din portfolio eller digitale filer/fotografier af et par af dine tidligere værker til lasse@zeppelin.dk sammen med et par linjer om din tilknytning til Vesterbro. Hvis du bliver valgt som næste års plakatkunstner, skal du kunne levere kunstværket i trykklar pdf-fil i størrelse A1 senest den 1. dec. 2017.
Del gerne dette opslag med venner og bekendte.

Retningslinjer og deadlines
– Du skal gerne bo på eller på anden vis have en tilknytning til bydelen Vesterbro (se mere herom nedenfor).
– Send portfolio eller digitale kopier af dine værker senest 20. aug. 2017 til lasse@zeppelin.dk – det er ikke meningen, at du skal bruge en masse kræfter på at udtænke et forslag til selve plakaten inden den 20. aug. Vi starter med at se på det, du har lavet tidligere, og hvis du bliver udvalgt, så kan vi tale om konkrete idéer til plakaten.
– Alle, der indsender portfolio/materiale, får svar senest d. 22. aug. 2017.
– Bliver du udvalgt, skal du kunne levere værket digitalt i en trykklar pdf-fil i størrelse A1 senest 1. dec. 2017.
Du skal have tid til at foretage eventuelle rettelser/justeringer herefter.
– Vælger vi dig, vil vi gerne modtage en skitse/idétegning fra dig, inden du går i gang med selve værket. Har du brug for det, tager vi også gerne et møde/telefonmøde med dig.
– For at sikre os at produktet rammer vores målgruppe bedst muligt, skal du være indstillet på, at vi forbeholder os ret til at komme med ændringsforslag til dine udkast.
– Du er indforstået med, at vi forbeholder os ret til at beskære og redigere det endelige kunstværk med henblik på at udforme annoncer, bannere m.m. baseret på det oprindelige kunstværk.
– Det er en stor fordel, hvis du er teknisk kyndig til at kunne levere det endelige kunstværk digitalt i forskellige størrelser: A1, A2 og Abribus (118,5 x 175 cm)
– Præmiesummen på kr. 5.000,- udbetales, når vi har modtaget det helt færdige og trykklare værk.
– Vi udformer en kontrakt på vores samarbejde, som du bedes underskrive.
– Værket skal som minimum indeholde følgende elementer:
Navnet på festivalen: Vesterbro Teaterfestival
Dato for festivalen: 7.-11. marts 2018
Vesterbro Teaterfestivals logo (fremsendes)
Vesterbro Lokaludvalgs logo (fremsendes)
Hjemmesideadresse: http://www.vesterbroteaterfestival.dk

Om det lokale tilknytningskrav
Idéen bag designkonkurrencen er at støtte det lokale kunstvækstlag på Vesterbro. Festivalen er støttet af Vesterbro Lokaludvalg, og programmet består udelukkende af teatre og kunstgrupper fra Vesterbro. Derfor ønsker vi at lade program, koncept og plakat gå hånd i hånd. MEN der er mange måder at have en tilknytning til Vesterbro. Du kan bo her, have boet her, komme her meget, arbejde her osv. Skriv et par linjer (kort) om din tilknytning til Vesterbro. For vores højeste ønske er netop at få en plakat, der emmer af følelser for Vesterbro.

For mere info, skriv til sekretariatsleder Lasse Frank på lasse@zeppelin.dk

%d bloggers like this: