Power Play

power-play

Onsdag den 8. marts kl.10.00 i Teaterbutikken
Torsdag den 9. marts kl.10.00 i Teaterbutikken
Fredag den 10. marts kl.10.00 i Teaterbutikken

1 DAG MED TEAMBUILDING

I forbindelse med Vesterbro Teaterfestivalen 2017 bidrager Teaterskolen Teaterbutikken med 3 intensive workshops for én skoleklasse ad gangen.
POWER PLAY er en intensiv teambuilding workshop, hvor klassen får lejlighed til at kigge sig selv efter i sømmene, få leget og grinet sammen – via skøre og lærerige samarbejdsøvelser med træning i spontanitet og opfindsomhed.

.. AND PLAY WITH POWER ! Undervejs vil der blive mulighed for at udfolde sig individuelt eller i gruppe – overskride grænser eller bare lege med – udfordre sig selv og hinanden – klæde sig ud og finde og vise en ny side af sig selv – træde i karakter og genopfinde sig selv og sin egen ”status” eller ”rolle”. Alle kan være med (!) og alle får i dette forløb noget ud af de gennemprøvede teaterlege, øvelser, konkurrencer og udfordringer.

UDBYTTE: ”ET KLASSE MANIFEST” ! Klassen skal inden dagen er slut have udarbejdet – og filmet – et scenisk manifest, hvor de stadfæster gode fremadretttede råd og regler for dem selv i forhold til deres skoletid sammen… Det være sig både fagligt som socialt.

Projektlærer: Simon Hebeltoft Hansen
Onsdag d. 8/3 kl. 9-14 for 4.-5. Klassetrin
Torsdag d. 9/3 kl. 9-14 for 6.-7. Klassetrin
Fredag d. 10/3 kl. 9-14 for 8.-9. Klassetrin
Sted: Teaterskolen Teaterbutikken, Staldgade 37, 1699 Kbh. V.

Tilmelding: Mail til Teaterbutikkens projektkoordinator: kirsra@buf.kk.dk

Reklamer
%d bloggers like this: